Srce mlade 28- godišnje Mirsade Mujić iz Srebrenice, nije izdržalo

Srce mlade 28- godišnje Mirsade Mujić iz Srebrenice, nije izdržalo. Nažalost, Mirsada je sinoć preselila na bolji svijet. Iza nje je ostao muž i dvoje djece od 5 i 7 godina. Novac koji je sakupljan za njezino liječenje na više mjesta, biće jednim dijelom iskorišten za plaćanje troškove transporta iz Slovenije do BiH, kao i troškove dženaze, a ostatak predat porodici.Hvala svima za podršku akciji, Mirsadi da se dragi Allah smiluje i podari lijepi dzennet, a porodici, roditeljima, familiji i prijateljima , sabur.

Od nje se na emotivan način oprostio njen brat Mirsad. Njegov status prenosimo u cjelosti:

Selam svima želim da vas obavijestim da se sve akcije pokrenute za Mirsada Mujic moju sestru zaustave jer nažalost Mirsada više nije sa nama nocas u 01:20 Mirsada Mujic rođena Ališević je preselila na Ahiret u svojoj 28moj godini života. Molim Allaha milostivog samilosnog da joj podari lijepi Dzennet a nama svima sabur.
Mirsada Mujić je teško oboljela od bolesti po imenu Ewingov Sarkom bila je jaka borila se 14 mjeseci izdrzala je 12 kemoterapija i 20dana zračenja kada je saznala da se bolest širi nakon čega su joj odredili još 5 kemoterapija koje su jače primila je samo jednu od tih 5kemoterapija i pokušali smo da je prebacimo za Tursku na liječenje na šta je ona pristala kada smo je pitali da li želi to duša moja jedina nije doživjela to nažalost. Od Mirsade ostaju samo lijepa sječanja jer je bila osoba koja nikad nije mrava zgazila u životu.Iza Mirsade ostaje njen muž sa dvoje maloljetne djece Naida 7godina Azer 5 godina. Da nikad niko ne osjeti ovu bol da nikad niko ne zapamti ništa slicno želim vam svima sve najbolje u životu da vas dragi Allah nagradi za svaku lijepu riječ i za svaku podršku i novčanu pomoc koju ste pružili da bi spasili Mirsadu moju sestru.Nažalost nismo uspijeli Allah je tako odredio on bira samo najbolje znam da je na boljem mjestu nastavit cu da budem jak i hrabar kao što je i ona bila. Inna lillahi ve inna ilejhi radzi’un svi smo Allahovi I njemu se vracamo.

Haberhana.com

Back to top button